Home Selangor Kerja Kosong U Mobile Sdn Bhd

Kerja Kosong U Mobile Sdn Bhd

0
1016
Kerja Kosong U Mobile Sdn Bhd
Kerja Kosong U Mobile Sdn Bhd

Kerja Kosong U Mobile Sdn Bhd | Peluang kerjaya terkini di U mobile Sdn Bhd bagi seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari kerja kosong berminat dan berkelayakan jangan lepaskan peluang untuk mengisi kekosongan jawatna yang ditawarkan seperti berikut:-

Kerja Kosong U Mobile Sdn Bhd

  1. Senarai jawatan terkini sila rujuk pada lampiran yang kami telah berikan dibawah

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan yang hendak dipohon.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon

  • Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta memenuhi syarat-syarat pelantikan yang ditetapkan.

Anda boleh rujuk bagaimana untuk anda setup profile Jobstreet anda dengan lengkap bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon