Kerja kosong terkini Universiti Malaysia Terengganu

0
2236
Kerja kosong terkini Universiti Malaysia Terengganu

Kerja kosong terkini Universiti Malaysia Terengganu | Kepada seluruh rakyat malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di Universiti Malaysia Terengganu anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan seperti yang dinyatakan dibawah.

Kerja kosong terkini Universiti Malaysia Terengganu

  1. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred FA29
  2. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
  3. Pereka Gred B21
  4. Pembantu Tadbir (Perkeranian Operasi)

Lain-lain jawatan kerajaan terkini ( Lihat disini)

Syarat asas pelantikan jawatan

  • Permohonan adalah terbuka kepada seluruh rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 20 MAC 2018.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan jawatan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Boleh rujuk semasa membuat permohonan.

Cara memohon jawatan Universiti Malaysia Terengganu

  • Semua permohonan hanya boleh dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang yang telah disediakan oleh pihak Universiti Malaysia Terengganu yang kami telah sediakan pautannya dibawah.
  • Bagi calon yang pertama kali membuat permohonan anda hendaklah register terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar anda hanya perlu login dan memohon jawatan yang ditawarkan.
  • Peringatan: Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon Online

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here