Kerja Kosong Terkini Suruhanjaya Koperasi Malaysia

4
0
Kerja Kosong Terkini Suruhanjaya Koperasi Malaysia (1)
Kerja Kosong Terkini Suruhanjaya Koperasi Malaysia (1)

Kerja Kosong Terkini Suruhanjaya Koperasi Malaysia | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan. Berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan:-

Kerja Kosong Terkini Suruhanjaya Koperasi Malaysia

  1. Pegawai Ehwal Ekonomi
  2. Juruaudit
  3. Pembantu Ehwal Ekonomi
  4. Pembantu Juruaudit
  5. Pembantu Setiausaha
  6. Pemandu
  7. Pembantu Operasi

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun daripada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 21 Ogos 2020.

Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon

Untuk memohon jawatan yang ditawarkan di Suruhanjaya Koperasi Malaysia anda hendaklah membuat permohonan dengan menggunakan laman sesawang rasmi yang telah sediakan oleh pihak mereka seperti yang telah kami berikan pautannya dibawah.

Bagi calon yang pertama kali membuat permohonan anda hendaklah membuat pendaftaran dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda dinilai sebaiknya oleh majikan.

Manakala mereka yang telah mendaftar hanya perlu login dan memohon jawatan yang ditawarkan mengikut kelayakan yang telah ditetapkan .

Mohon

Syarat Penuh permohonan