Friday, June 9, 2023
HomeKerajaanKerja kosong terkini SPRM

Kerja kosong terkini SPRM

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja kosong terkini SPRM | Kepada seluruh rakyat malaysia yang berminat dan mempunyai jati diri yang cermerlang anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM). Kepada mereka yang berminat jangan lepaskan peluang untuk memohon sekarang

Kerja kosong terkini SPRM

 1. Penolong Pegawai Siasatan Gred P29 ( 50 Kekosongan )
  Gaji ditawarkan : RM1,824 – RM5,801
  Elaun-elaun kerajaan yang menarik

Syarat asas permohonan

 • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 10 December 2017.
 • Mempunyai sekurang-kurangnya Diploma dalam bidang  pengajian perniagaan, perakaunan, undang-undang kejuruteraan, ukur bahan atau seni bina atau mana-mana bidang yang berkaitan yang diiktiraf oleh kerajaan malaysia.
 • Mendapat sekurang-kurangnya Kepujian dalam bahasa melayu (gred C) pada peringkat SPM atau mana-mana yang setaraf dengannya.
 • Lain-lain kelayakan yang telah ditetapkan.

Cara membuat permohonan

 • Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi suruhanjaya perkhidmatan awam SPA yang kami telah berikan pautannya dibawa.
 • Sebelum anda memohon sila pastikan profile SPA anda lengkap dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat anda boleh rujuk pada Spa8 Panduan Permohonan Lengkap Jawatan Kosong Kerajaan

Mohon Online

RELATED ARTICLES

12 COMMENTS

 1. Saya bekerje biasa Dan PMR Dan spm xlulus boleh Kew nak jadi pegawai pejabat polis nie untuk urusan kerje saya umur 24 port Dickson n9 asalkan pegawai polis uruskan saya ingin boleh Kew jika PMR Dan spm xlulus kerje biasa jew….ariff 01151540309 no 8 taman damai port Dickson n9 71000

 2. Salam, Sy seorg blas tentera ta pencen, untuk jwatan penolong penguatkuasa KP 19,telah melepasi tapisan, tapi smpai Skrg tiada jen unk temuduga.

 3. I would very much like to be considered as a candidate for this position as I have the same experience in my current employment. Please do contact me on my email account. Thank you.

 4. Saya ingin negara yang bebas rasua. A clean country because i really love my country. I would do anything to help make our nation better, more trustworthy, and clean from corruption.

 5. saya bekas anggota tentera tudm berhenti cara ikut perkhdmatan 15 tahun ingin ceburi bidang yg lain membeteras rasuah di semua sektor kerajaan bkn saja pdrm malah semua kementerian ada rasuah .jadi harap sprm dapat mempertimbangkan pemohonan saya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments