Wednesday, October 4, 2023
HomeberkanunKerja Kosong Terkini NIOSH

Kerja Kosong Terkini NIOSH

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Terkini NIOSH | Bagi seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong anda diperlawa untuk segera membuat permohonan terkini yang ditawarkan di National Institute Of Occupational Safety and Health Kementerian Sumber Manusia, Berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan.

Kerja Kosong Terkini NIOSH

  1. Contract Clerk
  2. Executive ITD at Information Technology Division
  3. Contract Technician

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon iaitu 14 Ogos 2021.
  • Mempunyai dan melepasi syarat-syarat pelantikan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila rujuk semasa membuat permohonan.
  • Seorang yang boleh serta boleh berkomunikasi dengan baik dan berkerja didalam kumpulan.
  • Calon hendaklah mempunyai lesen memandu yang sah dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia iaitu lesen B2 atau D.

Cara Mohon Jawatan di NIOSH

Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menghantarkan permohonan anda ke NIOSH Human Resource Division (HRD) di alamat email yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

[email protected]

Sila pastikan anda membaca Panduan Permohonan Jawatan Melalui Email yang telah kami berikan untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Hanya mereka yang berkelayakan dan melepasi syarat permohonan serta terpilih sahaja akan dipanggil untuk proses penapisan selanjutnya.

Bagi mereka yang memerlukan template resume terkini daripada gkerjaya anda boleh muatturun secara percuma di channel telegram kami yang telah kami sediakan dipautan dibawah.

Syarat Penuh permohonan jawatan

Free Template Resume di Channel Telegram Gkerjaya

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments