Monday, December 11, 2023
HomeKerajaanKerja kosong terkini Mardi

Kerja kosong terkini Mardi

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja kosong terkini Mardi | Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian (MARDI) mempelawa kepada warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Kerja kosong terkini Mardi

  1. PEGAWAI TADBIR N41

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 12 NOV 2021.

Lain-lain jawatan terkini yang ditawarkan di gkerjaya ( Lihat disini )

  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan dibawah maklumat pelantikan setiap jawatan yang telah dipaparkan diatas.

Cara memohon

  • Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan borang permohonan yang telah disediakan oleh pihak mardi yang anda boleh muatturun menggunakan pautan yang kami telah sediakan dibawah.
  • Sila pastikan anda membaca arahan dan syarat-syarat permohonan yang telah ditetapkan bagi mengelakkan sebarang masalah semasa memohon.

Borang Permohonan/Syarat Permohonan

RELATED ARTICLES

8 COMMENTS

  1. saya berminat untuk menjadi anggota keluarga Mardi, saya telah menghabiskan pengajian saya di UITM dalam jurusan Pengurusan Ladang,saya baru terbaca iklan ini semoga saya dapat di hubungi oleh pihak tuan untuk sebarang jawatan di MARDI yang sesuai dengan jurusan saya.
    Hubungi saya – 0199530947

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments