Saturday, August 13, 2022
HomeKerajaanKerja Kosong Terkini Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia

Kerja Kosong Terkini Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Terkini Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia | Pihak FRIM mempelawa kepada seluruh rakyat malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan berkelayakan dan berminat untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut.

Kerja Kosong Terkini Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia

  1. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
  2. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi ) Gred N19
  3. Operator Logi Gred H11
  4. Pembantu Operasi Gred N11
  5. Pegawai Penyelidik Gred Q41

Syarat am Pelantikan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 31 / 03 / 2021.
  • Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan di pautan seperti berikut.

Cara memohon

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi yang telah disediakan oleh pihak Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia.

Bagi pengguna pertama kali anda hendaklah membuat pendaftaran terlebih dahulu dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat,

Bagi mereka yang telah mendaftar anda boleh terus membuat permohonan jawatan-jawatan yang ditawarkan berdasarkan kelayakan yang telah ditetapkan.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments