Friday, August 12, 2022
HomeKerajaanKerja Kosong Terkini iCEPS UiTM

Kerja Kosong Terkini iCEPS UiTM

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Terkini iCEPS UiTM | Peluang kerjaya terkini bagi calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Institut Pendidikan Berterusan dan Pengajian Profesional (iCEPS) anda diperlawa untuk memohon sekarang.

Kerja Kosong Terkini iCEPS UiTM

  1. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred FA29
  2. Kerani Gred N19

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah Bumiputera warganegara malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun daripada tarikh tutup permohonan iaitu 01 Sept 2020.

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Jika anda ingin melihat senarai jawatan-jawatan kerajaan yang lain yang mungkin anda berminat anda boleh klik pada pautan yang kami telah berikan seperti berikut:

Cara memohon

Untuk memohon kekosongan yang ditawarkan di iCEPS anda hendaklah memohon dengan menggunakan

Borang Perjawatan Institut Pendidikan Berterusan dan Pengajian Profesional (iCEPS), Universiti Teknologi MARA yang boleh dibuat turun di pautan kami telah berikan dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan tepat serta mengikuti segala arahan-arahan yang telah ditetapkan bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Syarat Penuh / Borang Jawatan

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments