Tuesday, June 6, 2023
HomeKerajaanKerja Kosong Terkini FRIM

Kerja Kosong Terkini FRIM

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Terkini FRIM | Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) iaitu sebuah badan dibawah Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar mempelawa kepada seluruh warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Kerja Kosong Terkini FRIM

  1. PEMBANTU AWAM
  2. PENGAWAS HUTAN
  3. PEMANDU KENDERAAN
  4. PEMBANTU PENYELIDIK

Syarat Asas Pelantikan Jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup yang telah ditetapkan 1 Julai 2020
  • Calon hendaklah melepasi syarat-syarat pelantikan jawatan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan dibawah untuk syarat penuh pelantikan setiap jawatan.

Cara memohon

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang yang telah disediakan oleh pihak FRIM.
cara mohon jawatan kosong frim

Bagi mereka yang belum pernah mendaftar hendaklah membuat pendaftaran terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar hanya perlu login untuk membuat permohonan.

Sila pastikan anda memasukkan segala maklumat yang diminta dengan betul dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima.

Mohon Online

RELATED ARTICLES

8 COMMENTS

  1. Salam. saya ada buat permohonan dalam bulan 3 2021 yang lepas, jadi kat mana ye nak tengok keputusan sama ada diterima atau tidak ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments