Saturday, December 9, 2023
HomeKerajaanKerja Kosong Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan

Kerja Kosong Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan | Kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan kekosongan seperti berikut:-

Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan adalah sebuah Badan Berkanun Persekutuan yang ditubuhkan melalui akta Perlimen di bawah Seksyen 3 Akta Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan 2009 (Akta 700). Akta 700 dikuatkuasakan pada 1 April 2011.

Kerja Kosong Suruhanjaya Integriti Agensi Penguatkuasaan

  1. Juruteknik Komputer F19
  2. Pekerja Sambilan Harian (PSH)

Lain-lain jawatan kerajaan terkini (MOHON DISINI)

Syarat asas Permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan yang telah ditetapkan iaitu 8 MAC 2021.
  • Seorang yang berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang tetah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara Memohon jawatan

  • Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan EAIC yang anda boleh muatturun di pautan yang kami telah berikan dibawah.
  • Borang permohonan jawatan hendaklah diisi dengan lengkap dan tepat serta mengikuti segala arahan-arahan yang telah ditetapkan.
  • Sila pastikan anda menyediakan segala dokumen-dokumen yang diminta dengan lengkap sebelum menghantarkannya ke alamat seperti yang telah dinyatakan di syarat penuh permohonan jawatan.

Borang / Syarat Penuh Permohonan

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. salam sejahtera..sya mencari kerja sebagai pemandu pengarah atau pemandu peribadi syarikat?? jika ada kekosongan sila email kepada sya🙏🏻🙏🏻 sekian terima kasih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments