Tuesday, June 6, 2023
HomeKerajaanKerja Kosong SUK Pulau Pinang

Kerja Kosong SUK Pulau Pinang

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong SUK Pulau Pinang | Kepada warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan terkini jawatan yang ditawarkan di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang anda diminta untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Kerja Kosong SUK Pulau Pinang

  1. Pembantu Tadbir (P/O) Gred N19
    Kekosongan : 10

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 26 Mei 2019.

Mempunyai sekurang-kurangnya SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia.

Cara memohon jawatan SUK Pulau Pinang

Semua permohonan jawatan yang ditawarkan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah berikan pautannya dibawah.

Bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan anda hendaklah mengisi segala maklumat yang diminat dengan lengkap dan tepat sila rujuk Panduan Permohonan SPA yang betul di pautan telah kami sediakan seperti berikut.

Mohon

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments