Friday, December 1, 2023
HomeSeluruh NegeriKerja Kosong SSM Suruhanjaya Syarikat Malaysia

Kerja Kosong SSM Suruhanjaya Syarikat Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong SSM Suruhanjaya Syarikat Malaysia | Peluang kerjaya terkini di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan anda diperlawa untuk memohon sekarang.

Latar Belakan majikan

Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) adalah sebuah badan berkanun. Kegiatan utama SSM adalah berfungsi sebagai agensi untuk menggabungkan syarikat dan mendaftarkan perniagaan serta memberi maklumat syarikat dan perniagaan kepada orang ramai.

Kerja Kosong SSM Suruhanjaya Syarikat Malaysia

  1. Head of Unit Gred 52
  2. Executive Interprise Technologi Gred 50
  3. Executive Corporate Services Application and Operation Section

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan yang telah ditetapkan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon jawatan

  • Untuk memohon jawatan yang ditawarkan di SSM anda hendaklah memohon menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.
  • Anda juga boleh membaca panduan penulisan Pitch di Jobstreet untuk memastikan permohonan anda dinilai sebaiknya oleh majikan di pautan yang kami telah berikan pautannya seperti berikut.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments