Kerja kosong Risda

10
14224
Kerja kosong Risda

Kerja kosong Risda | Peluang kerjaya terkini di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) kepada seluruh rakyat malaysia yang berminat untuk berkerja di RISDA anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi 63 kekosongan jawatan-jawatan seperti berikut di seluruh malaysia.

Kerja kosong Risda

  1. Penolong Pegawai Rancangan Tanah Gred G29
  2. Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi ) Gred N19
  3. Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19

Syarat asas pelantikan jawatan

  • Terbuka kepada seluruh rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang telah ditawarkan.
  • Melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan anda boleh rujuk syarat penuh di lampiran telah kami sediakan seperti berikut.

Cara mohon kerja kosong di RISDA

  • Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang Jobsmalaysia seperti yang telah kami sediakan pautannya berikut.
  • Sila pastikan sebelum anda membuat permohonan anda telah login/register dan telah melengkapkan profile Jobsmalaysia anda.
  • Anda boleh baca panduan penuh permohonan jawatan di Jobsmalaysia di pautan kami sediakan berikutĀ Cara Mohon Jawatan Kosong Secara Online melalui Jobsmalaysia.

Semua permohonan kerja kosong di RISDA hendaklah dibuat sebelum tarikh tutup permohonan iaitu 26 Disember 2017 dan permohonan boleh dibuat pada 18 Disember 2017.

 

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.