Thursday, June 1, 2023
HomeKuala LumpurKerja Kosong Puspakom

Kerja Kosong Puspakom

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Puspakom | Bagi mereka yang berminat dan berkelayakan untuk berkerja di Puspakom Sdn Bhd anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Kerja Kosong Puspakom

 1. Vehicle Examiner

Syarat asas permohonan jawatan

 • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan.
 • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan jawatan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh baca syarat-syarat penuh pelantikan semasa membuat permohonan.

Cara mohon kerja kosong di Puspakom

 • Semua jawatan kosong terkini di Puspakom akan diiklan di laman sesawang Myfuturejobs oleh itu mereka yang berminat untuk berkerja di Puspakom hendaklah membuat permohonan terus secara online melalui laman sesawang myfuturejobs.
 • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon Online

RELATED ARTICLES

19 COMMENTS

 1. Saya dalam ingin mencuba kerjaya dalam bidang puspakom…cuma berlum ada perluang dan saya ada sijil automotif tahap 2 dan 3

 2. Nama saya Muhammad Zulkarnain Bin Sapardding

  ▶️ Spm 5 credit

  ▶️ mempunyai pengalaman dalam bidang IT

  ▶️Ingin Bekerja dalam bahagian puspakom

  ▶️Sabah/Malaysia

 3. Saya Syuhaida Binti Md Rodzi ingun memohon jawatan kosong di Puspakom. Saya mempunyai pengalaman 8 tahun berkerja di pusat service kereta.

 4. Saya Muhammad Faris Bin Abdur Rani ingin memohon jawatan kosong di Puspakom. Saya mempunyai SKM dan pernah praktikal di bawah bengkel insurans membaiki kereta kereta kerajaan.

 5. Saya Mohd Danial Amsyar bin Mohd Yusri ingin memohon jawatan kosong di puspakom. Saya mempunyai Sijil kemahiran malaysia Tahap 2 dan 3.

 6. Saya muhammad saufi bin abd rahman ingin memohon jawatan kosong di puspakom, saya mempunyai sijil kemahiran malaysia tahap 2 dan 3.

 7. Saya dari jurusan automotif skm tahap 3 dari toyota shah alam..pengalaman kerja 3 thun lebih..ingin memulakan kareer baru bersama puspakom..

 8. Saya ada pengalaman kejuruteraan auotomotif skm 3 bersama syarikat toyota ingin mencubaa kareer dengan puspakom..

 9. Saya dri jurusan automotif tahap 4,dari ikm pekan pahang,pngalaman 5 tahun.ingin mencuba peluang bekerja di puspakom

 10. Saya ada sedikit pengalaman Kejuruteraan Automotif SKM-3 bersama syarikat Perodua ingin mencuba peluang dengan Puspakom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments