Monday, December 11, 2023
HomeKedahKerja Kosong PSH Majlis Perbandaran Langkawi

Kerja Kosong PSH Majlis Perbandaran Langkawi

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong PSH Majlis Perbandaran Langkawi | Bagi mereka yang berminat dan berkelayakan jangan lepaskan peluang untuk membuat permohonan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Kerja Kosong PSH Majlis Perbandaran Langkawi

  1. Pekerja Sambilan Harian (PSH)
    Gaji ditawarkan : RM54

Syarat permohonan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 03 July 2022.
  • Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan Malaysia.
  • Sila pastikan anda membaca syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan berikut untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Cara memohon

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan yang anda boleh mengambil sendiri di bahagian Sumber Manusia, Jabatan Khidmat Pengurusan Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan . 07000 Kuah . Langkawi.

Borang permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan tepat bersertakan dengan sijil kelahiran dan sijil-sijil kelulusan yang PERLU diperakui sah sebagai salinan sebenar oleh pegawai kerajaan kumpulan A

Borang permohonan yang lengkap hendaklah menulis nama jawatan yang dipohon di atas sebelah kiri sampul surat dan dialamatkan kepada alamat seperti yang telah dinyatakan.

Maklumat Penuh Baca disini

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments