Friday, December 1, 2023
HomeKerajaanKerja Kosong PKPP

Kerja Kosong PKPP

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong PKPP | Kepada seluruh rakyat malaysia terutamanya rakyat negeri Pahang yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Perbadanan Kemajuan Pertanian Negeri Pahang anda diperlawa untuk membuat permohonan bagi mengisi kekosongan berikut.

Kerja Kosong PKPP

  1. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
    Gaji ditawarkan : RM1,493.00 Gaji – RM5,672.00

Lain-lain jawatan sila rujuk disini

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah daripada kalangan warganegera malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 16 MAC 2020.
  • Calon hendaklah berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon jawatan

  • Semua permohonan jawatan hanya boleh dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan jawatan yang telah dikeluarkan oleh PERBADANAN KEMAJUAN PERTANIAN NEGERI PAHANG yang anda boleh muatturun di pautan kami sediakan dibawah.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap serta menyediakan segala dokumen yang diperlukan sesama membuat penghantaran permohonan

Syarat Penuh / Borang Jawatan

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments