Kerja Kosong Perbadanan Tabung Pembangunan Kemahiran

Kerja Kosong Perbadanan Tabung Pembangunan Kemahiran Kementerian Sumber Manusia (1)
Kerja Kosong Perbadanan Tabung Pembangunan Kemahiran Kementerian Sumber Manusia (1)

Kerja Kosong Perbadanan Tabung Pembangunan Kemahiran | Kepada mereka yang sedang mencair jawatan kosong berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Perbadanan Tabung Pembangunan Kemahiran (PTPK) anda di perlawa untuk segera membuat permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:-

Kerja Kosong Perbadanan Tabung Pembangunan Kemahiran

  1. Pembantu Tadbir (p/o) Gred N19
    Penempatan: UTC Kedah, Melaka, Johor dan Sabah

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun daripada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 04 September 2020 (Jumaat).

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan dibawah.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan hendalkah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan yang telah dikeluarkan oleh Perbadanan Tabung Pembangunan Kemahiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Borang Permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan tepat serta menyediakan segala dokumen yang ditetapkan sebelum dihantarkan ke alamat yang telah dinyatakan didalam lampiran berikut.

Sila pastikan anda menulis Nama jawatan yang dipohon dan penempatan hendaklah dicatatkan di sudut atas sebelah kiri sampul surat.

Syarat Penuh Permohonan

Borang Jawatan Kosong