Thursday, March 23, 2023
HomeKelantanKerja Kosong Perbadanan Muzium Negeri Kelantan

Kerja Kosong Perbadanan Muzium Negeri Kelantan

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Perbadanan Muzium Negeri Kelantan | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Perbadanan Muzium Negeri Kelantan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Kerja Kosong Perbadanan Muzium Negeri Kelantan

 1. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
 2. Penolong Pegawai Sistem Maklumat Gred FA29
 3. Penolong Kurator Gred S29
 4. Pembantu Tadbir (P/O) Gred N19
 5. Pembantu Muzium Gred S19
 6. Pembantu Operasi Gred N11
 7. Pemandu Kenderaan Gred H11

Lain-lain jawatan kosong

Syarat asas permohonan jawatan

 • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 20 MAC 2019.
 • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon

 • Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang PMNK 1 (Pin.1/2019) dengan bayaran RM2.00 yang boleh didapati di Pejabat Perbadanan Muzium Negeri Kelantan, Jalan Hospital, 15000 Kota Bharu, Kelantan bermula 7 Mac 2019 (Khamis).
 • Borang Permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan disertakan bersama-sama dokumen-dokumen yang disahkan ke alamat yang telah dinyatakan.

Syarat Permohonan Jawatan

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

 1. betul ke ada orang cakap, sesetengah institusi kerajan sengaja buka tawaran utk beli borang. ramai yg beli tapi panggil iv hanya utk cukup syarat permohonan. mereka dh ada orang dalam utk dinaikka pangkat. lepas tu graduan yg bersepah ni duit pun habis and kerja pun tak dapat. even rm2 saja pun ( add up to other iv also) kan dh banyak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments