Kerja kosong Perbadanan Kemajuan Negeri Sembilan

0
2421
Kerja kosong Perbadanan Kemajuan Negeri Sembilan

Kerja kosong Perbadanan Kemajuan Negeri Sembilan | Kepada warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di Perbadanan Kemajuan Negeri, Negeri Sembilan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan seperti berikut:-

Kerja kosong Perbadanan Kemajuan Negeri Sembilan

  1. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
  2. Pembantu Tadbir (P/O) N19
  3. Pembantu Tadbir (Kewangan) W19

Syarat asas pelantikan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 28 FEB 2018.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan jawatan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan seperti berikut.

Cara memohon jawatan

 

  • Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menghantarkan dokumen-dokumen yang diminta dan disahkan bersertakan resume dan cover letter kepada alamat yang telah diberikan di lampiran syarat-syarat penuh pelantikan jawatan yang kami sediakan pautannya dibawah.
  • Sila pastikan anda mengikuti segala arahan yang telah ditetapkan bagi memastikan permohonan anda disemak dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Syarat penuh pelantikan jawatan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.