Kerja Kosong Penolong Penguasa Kastam Gred WK29

3
2560
Kerja Kosong Penolong Penguasa Kastam Gred WK29

Kerja Kosong Penolong Penguasa Kastam Gred WK29 | Peluang kerjaya terkini didalam sektor awam kepada seluruh rakyat malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan di Jabatan Kastam Diraja Malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:-

Kerja Kosong Penolong Penguasa Kastam Gred WK29

 1. Penolong Penguasa Kastam Gred WK29
  Gaji ditawarkan :RM1,498.00 RM5,678.00
  40 kekosongan jawatan + 80 calon simpanan

Syarat Penolong Penguasa Kastam Gred WK29

 • Calon hendaklah daripada kalangan warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan.
 • Mempunyai sekurang-kurangnya STAM atau STPM atau DIPLOMA atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia.

Cara membuat permohonan jawatan Jabatan Kastam

 • Semua permohonan hanya boleh dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi suruhanjaya perkhidmatan awam (SPA) yang kami telah sediakan pautannya dibawah.
 • Sebelum anda memohon sila pastikan anda login dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan anda boleh rujuk Spa8 Panduan Permohonan Lengkap Jawatan Kosong Kerajaan.
 • Permohonan adalah terbuka setiap tahun namun bagi pengambilan ini calon hendaklah memohon sebelum tarikh tutupĀ 25 Mac 2018 (Ahad) jam 11.59 malam.

Mohon

3 COMMENTS

 1. Saya belmon palan sedang mencari pekerjaan di mana-mana bahagian yang mempunyai kekosongan.saya baru habis belajar Diploma in law enforcement dan saya pernah praktikal di jabatan penguatkuasa dewan bandara kota kinabalu (DBKK).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.