Thursday, December 8, 2022
HomeKerajaanKerja Kosong Penolong Pemelihara Hutan Gred G29

Kerja Kosong Penolong Pemelihara Hutan Gred G29

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Penolong Pemelihara Hutan Gred G29 | Bagi mereka yang sedang mencari jawatan kosong kerajaan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Kerja Kosong Penolong Pemelihara Hutan Gred G29

  1. Penolong Pemelihara Hutan Gred G29
    RM1,494.00 RM5,674.00

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 10 Ogos 2022.

Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya diploma dalam bidang perhutanan atau bidang berkaitan yang diiktiraf  atau Sijil Perhutanan Renjer Hutan daripada Jabatan Perhutanan Semenanjung Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

Lain-lain kelayakan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan dibawah.

Cara memohon

Semua permohonan jawatan yang ditawarkan di Jabatan Perhutanan Semenanjung Malaysia hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA).

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

Syarat Penuh

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments