Kerja Kosong Pembantu Tadbir Kerajaan

5
2843
Kerja Kosong Pembantu Tadbir Kerajaan (1)
Kerja Kosong Pembantu Tadbir Kerajaan (1)

Kerja Kosong Pembantu Tadbir Kerajaan | Kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini kerajaan iaitu di Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) anda diperlawa untuk memohon sekarang.

Kerja Kosong Pembantu Tadbir Kerajaan

  1. Pembantu Tadbir (Kewangan ) Gred W19
    Gaji ditawarkan RM1,353 – RM4005
    Kadar kenaikkan tahunan RM100

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 21 Jun 2020.

  • Mempunyai sekurang-kurangnya SPM serta Kepujian dalam subjek Matematik, Perdagangan atau Prinsip Perakaunan atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya yang diiktiraf oleh kerajaan malaysia.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya Gred C dalam bahasa Melayu pada peringkat SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia.

Cara memohon jawatan

  • Calon hendaklah membuat permohonan jawatan secara online dengan menggunakan Laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.
  • Sebelum anda membuat permohonan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta mengemaskini segala maklumat dengan maklumat yang terkini.

Anda boleh rujuk pada Panduan Permohonan Jawatan di SPA yang telah kami sediakan pautannya seperti berikut.

Mohon

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.