Saturday, August 13, 2022
HomeKerajaanKerja kosong Pembantu Hasil LHDN Malaysia

Kerja kosong Pembantu Hasil LHDN Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja kosong Pembantu Hasil LHDN Malaysia | Permohonan hanya terbuka kepada calon tetap,kontrak dan sambilan di LHDN Sahaja, anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:-

  1. Pembantu Hasil ( Percukaian & Operasi )

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 11 MAC 2018.
  • Permohonan hanya terbuka kepada calon tetap,kontrak dan sambilan di LHDN.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya SPM dengan Kepujian dalam Bahasa Malaysia(Termasuk lulus ujian Lisan),Bahasa English dan Matematik.
  • Lain-lain Kelayakan yang telah ditetapkan anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan dibawah.

Iklan-Iklan-Jawatan-Pembantu-Hasil-Percukaian-Operasi-LHDN

Cara memohon jawatan LHDN

Semua permohonan jawatan yang ditawarkan di Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi yang telah disediakan oleh pihak LHDN iaitu career.hasil.gov.my.  atau https://spi.hasil.gov.my

Sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dinilai sebaiknya oleh majikan.

RELATED ARTICLES

31 COMMENTS

  1. baca komen saya tu..link memang tak boleh buka..sbb untuk org yg dah berkhidmat dalam LHDN..untuk pemilihan jawatan tetap ..link dah tersebar..

  2. baca komen saya tu..link memang tak boleh buka..sbb tu job untuk org yg dah berkhidmat dalam LHDN..untuk pemilihan jawatan tetap ..link dah tersebar..tak perlu nk tekan link tu lgi..

    • Ye betul. Jawatan kosong internal. Kepada staff yang berkhidmat di LHDN sebagai jawatan tetap, sambilan dan kontrak. Boleh baca syarat permohonan.

  3. Assalamualaikum saya ingin bertanya kenapa program slim ni hanya terbuka kepada graduan ijazah sahaja, kenapa tidak di offer kepada graduan semua peringkat?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments