Friday, March 31, 2023
HomeUncategorizedKerja Kosong Pejabat Pembangunan Negeri Selangor

Kerja Kosong Pejabat Pembangunan Negeri Selangor

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Pejabat Pembangunan Negeri Selangor | Kepada seluruh warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di Pejabat Pembangunan Negeri Selangor anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Kerja Kosong Pejabat Pembangunan Negeri Selangor

  1. Pembantu Perangkaan Gred E19

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 31 Dis 2019.

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan jawatan di Pejabat Pembangunan Negeri Selangor hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobsmalaysia yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta menjawab beberapa soalan yang telah diberikan di profile jobsmalaysia anda bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan

Mohon

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments