Friday, December 1, 2023
HomeSwastaKerja Kosong Nestle Malaysia

Kerja Kosong Nestle Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Nestle Malaysia | Kepada warganegara Malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berminat dan berkelayakan hendaklah mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Nestle Malaysia anda diperlawa untuk memohon kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Latar belakang Majikan

Nestle merupakan sebuah Syarikat Pemakanan, Kesihatan dan Kesihatan terkemuka di dunia, dengan pekerja di seluruh dunia melebihi 335,000 orang di lebih 150 negara.

Nestle Malaysia juga merupakan largest Fast-Moving Consumer Goods (FMCG) di Malaysia dengan lebih daripada 5,500 pekerja, 7 kilang di seluruh Malaysia, dan ibu pejabat kami di Mutiara Damansara, Selangor.

Di Nestle semua orang diberikan peluang yang terbuka luas untuk bersama-sama membina kerjayaan yang lebih cemerlang dari segi kehidupan dan kejayaan oleh itu marilah sama-sama menyertai kami.

Kerja Kosong Nestle Malaysia

Senarai Jawatan Kosong di Nestle Malaysia

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon.
  • Seorang yang berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan untuk semua jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan pautannya seperti berikut.
  • Sila pastikan anda membaca dengan teliti syarat-syarat pelantikan yang ditetapkan sebelum membuat sebarang permohonan jawatan yang disediakan.

Cara memohon jawatan

  • Semua permohonan hanya boleh dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.
  • Bagi mereka yang masih belum mempunyai profile Jobstreet anda hendaklah mendaftar dan melengkapkan segala maklumat manakala mereka yang telah mendaftar hanya perlu login dan memohon jawatan yang ingin dipohon.
  • Sebelum memohon sila pastikan profile Jobstreet anda lengkap dan tepat dan bagi memastikan itu anda boleh baca Panduan Permohonan jawatan kosong di Jostreet yang telah kami sediakan pautannya seperti berikut.

Mohon

p/s: Semua permohonan dan jawatan yang ditawarkan mengikut kepada kekosongan yang ada dan kekosongan jawatan akan dikemaskini di pautan yang kami telah berikan diatas.

RELATED ARTICLES

7 COMMENTS

  1. sy byk dh pengalaman dlm bidang promoter buat sales…sy baru je hbs konterak buat job drypers kat mydin mll kth…skrn sy buat partime promoter kasut skoloh kat mydin mll kth….bln 3 hbs konterak sy nk cri keje untk bln4 sapa terus nye promoter tetap nestle plk kat mydin mll kth klu bulih

  2. Dear Sir / Madam,

    My name is Munirah Binti Othman, from University of Selangor in Bachelor Degree of Accounting. I was an active student and participated in many activities that developed my soft skills during my study. Hence, I would like to apply jobs in position at your company.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments