Thursday, June 1, 2023
HomeKerajaanKerja Kosong Malaysian medical council

Kerja Kosong Malaysian medical council

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Malaysia Medical Council | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan terkini yang ditawarkan di Malaysian Medical Council mereka yang berkelayakan dan berminat jangan lepaskan peluang untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:

Kerja Kosong Malaysian medical council

  1. Pegawai Tadbir Gred N41
    Gaji ditawarkan RM2,080.00 RM9,546.00

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 21 October 2020.

Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Lain-lain jawatan kerajaan terkini ( Mohon disini )

Cara memohon

Semua permohona jawatan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan yang telah dikeluarkan oleh pihak Majlis Perubatan Malaysia yang kami telah berikan dipautan dibawah.

Borang permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan tepat serta menyediakan segala dokumen-dokumen yang telah diminta iaitu:-

  1. Kad Pengenalan dan Surat Beranak;
  2. Ijazah beserta Transkrip Surat Akuan pengiktirafan Ijazah/Diploma/sijil daripada Agensi Kelayakan Malaysia (MQA) atau JPA;
  3. Surat berhenti sekolah;
  4. Sijil-sijil seperti PMR, SPM, STPM; dan
  5. Sijil-sijil lain yang berkaitan.

Borang yang lengkap hendaklah dihantarkan ke alamat yang telah ditetapkan dan Borang permohonan hendaklah dihantar didalam sampul surat dan ditulis NAMA JAWATAN YANG DIPOHON di sebelah atas kiri sampul surat dengan HURUF BESAR dan hendaklah dikemukakan kepada:

Ketua Pegawai Eksekutif
Majlis Perubatan Malaysia,
Blok B, Aras Bawah, Jalan Cenderasari,
50590 Kuala Lumpur.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments