Kerja Kosong Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan

3
2546
Kerja Kosong Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan
Kerja Kosong Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan

Kerja Kosong Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan | Peluang kerjaya terkini di Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan kepada warganegara malaysia yang berminat CEPAT, BERINTEGRITI, PRODUKTIF, TAAT SETIA DAN BERSIFAT SEDIA MEMBANTU anda diperlawa untuk membuat permohonan kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Kerja Kosong Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan

Kerja Kosong Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan

Latar Belakang Majikan

Majlis Agama Islam Wilayah Persekutan (MAIWP) adalah sebuah badan berkanun di malaysia yang telah ditubuhkan pada 1 Feb 1974 iaitu serentak dengan penubuhan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

MAIWP juga bertanggung jawab kepada Labuan dan Putrajaya selepas masing-masing diumumkan sebagai Wilayah Persekutuan pada 16 April 1984 dan 1 Februari 2001.

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan seperti yang telah ditetapkan.

Calon hendaklah mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang telah disediakan semasa membuat permohonan.

Cara membuat permohonan

Untuk memohon jawatan yang ditawarkan di MAIWP anda hendaklah memohon secara atas talian dengan menggunakan laman sesawang khas yang telah disediakan oleh MAIWP.

Bagi pengguna kali pertama anda hendaklah membuat pendaftaran baru manakalah mereka yang telah mendaftar anda hanya perlu login dan membuat kemaskini jawatan yang ditawarkan.

Sila pastika anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan

Mohon

3 COMMENTS

  1. Assalamualaikum, saya Muhammad Taufiq ingin memohon jawatan di Sabah sekiran terdapat kekosongan. Terima kasih.
    No.Tell: 0128382588

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.