Friday, June 9, 2023
HomeKedahKerja Kosong MADA Mohon Secara Online

Kerja Kosong MADA Mohon Secara Online

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong MADA Mohon Secara Online | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda (MADA).

Kerja Kosong MADA Mohon Secara Online

 1. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred FA29
 2. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
 3. Penolong Pegawai Ehwal Ekonomi Gred E29
 4. Pembantu Operasi Gred N11
 5. Pembantu Kemahiran Gred N11
 6. Pembantu Awam Gred H11
 7. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) gred N19

Lain-lain jawatan kerajaan terkini ( Mohon disini )

Syarat asas permohonan jawatan

 • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun daripada tarikh tutup permohon jawatan iaitu 04 Ogos 2022.
 • Seorang yang berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon jawatan di MADA

 • Semua permohonan jawatan yang ditawarkan di MADA anda hendaklah membuat permohonan dengan menggunakan laman sesawang Rasmi E-Perjawatan Mada yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.
 • Bagi penggunakan kali pertama anda hendaklah membuat pendaftaran terlebih dahulu dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
 • Manakala mereka yang telah mendaftar hanya perlu login dan membuat permohonan jawatan yang ditawarkan seperti yang dinyatakan.
 • Bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta mengikuti arahan-arahan yang ditetapkan semasa membuat permohonan.

Mohon

Syarat Penuh Permohonan

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments