Tuesday, September 26, 2023
HomeJawatan Kosong 2022Kerja Kosong Kitrak dan Sprint Terkini

Kerja Kosong Kitrak dan Sprint Terkini

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Kitrak dan Sprint Terkini | Bagi mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk menyertai keluarga besar Litrak dan Sprint. Berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Kerja Kosong Kitrak dan Sprint Terkini

  1. Peronda / Polis Bantuan Lebuhraya
  2. Pembantu Khidmat Pelanggan (Kontrak)

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan seperti yang telah ditetapkan.

Untuk jawatan Polis bantuan Lebih raya / Peronda calon hendaklah berusia tidak kurang daripada 25 tahun hingga 45 tahun pada tarikh yang telah ditetapkan.

Lain-lain kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang telah kami berikan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menghantarkan RESUME lengkap bersertakan gambar, salinan kad pengenalan,sijil-sijil persekolah (SPM/SPMV/&PMR) serta sijil-sijil yang berkaitan ke alamat email yang telah dinyatakan berikut.

[email protected]

Anda boleh rujuk Panduan Permohonan jawatan melalui email yang kami telah berikan berikut untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh Majikan.

Baca syarat penuh permohonan

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments