Tuesday, June 6, 2023
HomeSwastaKerja Kosong Kerani Terkini Pelbagai Majikan

Kerja Kosong Kerani Terkini Pelbagai Majikan

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Kerani Terkini Pelbagai Majikan | Bagi seluruh warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di pelbagai majikan di seluruh malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan berikut:-

Kerja Kosong Kerani Terkini Pelbagai Majikan

  1. Kerani ( Pelbagai majikan)

Syarat asas permohonan jawatan

Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun daripada tarikh tutup permohonan jawatan yang telah ditetapkan anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Mempunyai sekurang-kurangnya SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia.

Cara membuat permohonan jawatan

  • Untuk memohon jawatan yang ditawarkan anda hendaklah membuat permohonan melalui laman sesawang rasmi MYFutureJobs yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.
  • Bagi pengguna pertama kali memohon anda hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat permohonan manakan mereka yang telah mendaftar hanya perlu login dan memohon jawatan yang ditawarkan.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments