Saturday, December 9, 2023
HomeKerajaanKerja Kosong Kerajaan KKMM

Kerja Kosong Kerajaan KKMM

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Kerajaan KKMM | Peluang kerjaya terkini di Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM) kepada mereka yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan anda diminta untuk segera membuat permohonan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Kerja Kosong Kerajaan KKMM

  1. Pereka Gred B41
  2. Pereka Gred B29

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 31 Julai 2019.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan dibawah untuk maklumat lanjut.

Cara membuat permohonan

  • Semua permohonan jawatan di dalam Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (KKMM) hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA).
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta mengikuti segala arahan yang telah ditetapkanĀ Panduan Permohonan Lengkap Jawatan Kosong Kerajaan.

Maklumat Iklan

Mohon

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments