Sunday, September 24, 2023
HomePulau PinangKerja Kosong Kerajaan di Pulau Pinang Perda

Kerja Kosong Kerajaan di Pulau Pinang Perda

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Kerajaan di Pulau Pinang Perda | Sukacita dimaklumkan kepada seluruh warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan kerajaan di Pulau Pinang anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA).

Kerja Kosong Kerajaan di Pulau Pinang Perda

  1. PEGAWAI TADBIR N41
  2. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N19

Syarat AM Permohonan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia yang berusia tidak kurang daripada 18 tahun daripada tarikh tutup permohonan iaitu 01 Julai 2016.
  • Calon hendaklah melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon. Anda boleh membacanya di link yang telah kami sediakan kepada anda dibawah.

Cara Memohon

  • Permohonan hanya boleh dibuat melalui borang yang telah dikeluarkan oleh PERDA iaitu borang PERDA AM 1 yang anda boleh dapatkan di Pejabat Lembaga Kemajuan wilayah Pulau Pinang atau anda boleh mencetaknya di link yang kami sediakan dibawah.
  • Borang permohonan hendaklah disampulkan dengan sampul surat berukuran 23cm x 10cm berserta dengan nama dan alamat sendiri dan mempunyai setem yang bernilai rm1.00.
  • Hanya calon yang layak dan terpilih sahaja akan dipilih untuk ditemuduga dan segala maklumat akan diberikan melalui┬ásurat atau sms terus mengunakan maklumat yang diberikan didalam borang permohonan.
  • Borang permohonan yang lengkap hendaklah dihantarkan kepada alamat seperti berikut:-kerja kosong pulau pinang

Syarat Permohonan

Borang Permohonan

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments