Friday, December 1, 2023
HomeKerajaanKerja Kosong Kementerian Pelancongan Malaysia

Kerja Kosong Kementerian Pelancongan Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Kementerian Pelancongan Malaysia | Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya Malaysia mempelawa kepada seluruh warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan seperti berikut untuk segera membuat permohonan segera:-

Kerja Kosong Kementerian Pelancongan Malaysia

  1. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat (Gred F29)
    Kadar Upah RM72 Sehari

Syarat permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 15 Julai 2020 (RABU).
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon jawatan

  • Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online iaitu dengan menghantarkan segala maklumat yang diminta dengan lengkap ke alamat email yang telah kami berikan seperti dibawah.
  • Sila pastikan anda mengikut segala arahan-arahan yang telah disediakan oleh majikan bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.
  • Anda boleh membaca Tips dan Panduan permohonan jawatan melalui email bagi memasti permohonan anda dinilai sebaiknya oleh majikan
  • Bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tetap serta mengikuti segala arahan-arahan yang diberikan.

Syarat Penuh

RELATED ARTICLES

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments