Friday, August 12, 2022
HomeKerajaanKerja Kosong Jabatan Sukarelawan Malaysia

Kerja Kosong Jabatan Sukarelawan Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Jabatan Sukarelawan Malaysia | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini di Jabatan Sukarelawan Malaysia anda diperlawa untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut:-

Kerja Kosong Jabatan Sukarelawan Malaysia

  1. Pembantu Pertahanan Awam Gred KP19
    15 Kekosongan | 15 Simpanan

Lain-lain jawatan terkini (Mohon)

Tentang Majikan

Jabatan Sukarelawan Malaysia ditubuhkan pada 11 January 1972 kerajaan telah mengambil keputusan untuk menubuhkan RELA di bawah seksyen 2 akta (Kuasa-kuasa perlu) Darurat 1964.

Bermula pada 28 Ogos 2013, RELA telah dinaiktaraf menjadi sebuah Jabatan Persekutuan dan dikenali sebagai Jabatan Sukarelawan Malaysia (RELA).

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 15 Julai 2020.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Cara memohon

  • Semua permohonan jawatan di Jabatan Sukarelawan Malaysia hendaklah dibuat dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah berikan pautannya dibawah.
  • Sila pastikan anda mendaftar dan login serta mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan

Mohon

RELATED ARTICLES

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments