Monday, September 25, 2023
HomeKerajaanKerja Kosong Jabatan Perkhidmatan Awam Ambilan 2019

Kerja Kosong Jabatan Perkhidmatan Awam Ambilan 2019

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Jabatan Perkhidmatan Awam Ambilan 2019 | Kepada seluruh warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) anda diperlawa untuk membuat permohonan segera bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

  1. Pegawai Tadbir dan Diplomatik Gred M41

Kekosongan : 400 Seluruh Malaysia dan 30 Calon Simpanan.

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 17 Feb 2019.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda kepujian daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
  • Lain-lain kelayakan yang telah ditetapkan anda boleh rujuk pada diskrips tugas jawatan yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

Cara membuat permohonan

  • Semua jawatan yang ditawarkan di Jabatan Perkhidmatan Awam JPA hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang telah kami berikan pautannya dibawah.
  • Bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan sila pastikan semua maklumat diri anda dikemaskini dan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat anda boleh rujuk tips permohonan SPA yang telah kami sediakan pautannya berikut.

Mohon Sekarang

Syarat Pelantikan Jawatan

RELATED ARTICLES

5 COMMENTS

    • Memang la, Cuba tgk email yg didaftar. dia hantar link utk jawab soalan dulu. Kalau lulus baru panggil ujian kecerdasan. Lepastu baru panggil interview.

  1. Aslmmualaikum.. Slmt sejahtera… Tiada tawaran Kerja kerajaan untuk yg ada pmr…?? Sila maklum kan pd saya…terima kasih…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments