Wednesday, September 27, 2023
HomeKerajaanKerja kosong Jabatan Perikanan Malaysia Diploma

Kerja kosong Jabatan Perikanan Malaysia Diploma

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja kosong Jabatan Perikanan Malaysia | Kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan kerajaan di Jabatan Perikanan Malaysia anda diperlawa untuk segera membuat permohonan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Kerja kosong Jabatan Perikanan Malaysia Diploma

 1. Penolong Pegawai Perikanan Gred S29
 2. Penilong Pegawai Penyelidikan Gred Q29

Syarat asas pelantikan jawatan

 • Calon hyendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 7 Jun 2018.
 • Bagi mereka yang memohon selepas daripada tarikh tutup permohonan ini anda akan dipanggil bagi pengambilan yang lain dalam tempoh satu tahun(Jika ada).
 • Mempunyai sekurang-kurangnya Diploma dalam bidang-bindang yang berkaitan.

Cara memohon

 • Semua permohonan jawatan kosong di Jabatan Perikanan Malaysia hendaklah dibuat dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah sediakan pautannya dibawah.
 • Sila pastikan anda telah melengkap profile SPA anda dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan anda boleh rujuk¬†¬†Panduan Permohonan Lengkap Jawatan Kosong Kerajaan.

Mohon

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

 1. Assalamualaikum & Salam Sejahtera

  Tuan/Puan

  Saya Mohamad Azri Bin Che Mohd Nor 25 tahun , baru sahaja menamatkan pengajian di UPSI Tanjung Malim, Perak dan telah bergraduasi pada Oktober 2017. Saya berasal dari Tumpat Kelantan dan menetap di Tumpat.

  Saya berminat untuk memohon jawatan yang tuan/puan tawarkan. Saya telah sediakan resume dan infografik serta dengan url/link http://azriyie93.wixsite.com/mdazri yang memperlihatkan hasil kerja saya. untuk rujukan pihak tuan/puan.

  Segala maklumbalas dari pihak tuan/puan amatlah saya hergai dan boleh menghubungi saya melalui nombor telefon 014-5146298 @ [email protected].

  Terima kasih.

 2. Saya perlukan pekerjaan sektor kerajaan Berpencen dalam bidang N19 akedemi taraf Diploma yg berkelayakkan..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments