Sunday, September 24, 2023
HomeKerajaanKerja kosong Jabatan Perangkaan Selangor

Kerja kosong Jabatan Perangkaan Selangor

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja kosong Jabatan Perangkaan Selangor | Kepada mereka yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di Jabatan Perangkaan Malaysia mereka yang berminat dan berkelayakan jangan lepaskan peluang untuk mengisi kekosongan ditawarkan.

Kerja kosong Jabatan Perangkaan Selangor

  1. Pembantu Perangkaan E19
    20 Kekosongan | Gaji ditawarkan : RM1,400

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 31 Julai 2018.
  • Mempunyai sekurang-kurangnya lesen B2, D yang disahkan.

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobsmalaysia yang kami telah sediakan pautannya dibawah.

  1. Layari laman sesawang ” Jobsmalaysia “
  2. Dibahagian carian tuliskan kata kekunci ” Jabatan Perangkaan Malaysia “

Sila pastikan profile anda lengkap dan tepat sebelum membuat sebarang permohonan bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments