Kerja Kosong Jabatan Perangkaan Malaysia

2
6005
Kerja Kosong Jabatan Perangkaan Malaysia

Kerja Kosong Jabatan Perangkaan Malaysia | Peluang kerjaya terbuka di Jabatan Perangkaan Malaysia kepada seluruh rakyat malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat jangan lepaskan peluang untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:-

Kerja Kosong Jabatan Perangkaan Malaysia

  1. Pekerja Sambilan Harian (Awam) 10 Kekosongan jawatan

Lain-lain jawatan yang ditawarkan (Mohon disini)

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 30 Ogos 2019.
  • Melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh membaca semasa membuat permohonan.

Cara memohon jawatan

  • Semua permohonan hanya boleh dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobsmalaysia yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.
  • Sebelum anda membuat permohonan jawatan di Jobsmalaysia sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta mengikuti arahan-arahan yang ditetapkan.

Mohon

2 COMMENTS

  1. Assalamualaikum gkerjaya saya Muhammad Haziq Bin Shidi umur 21 tempat tinggal B3-10-15 Blok 3 JLN PJS 46150 Desa Mentari , Petaling Jaya Selangor Dahrul Ehsan . saya haziq ingin mohon kerja kerajaan yang kesesuaian

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.