Saturday, September 23, 2023
HomeUncategorizedKerja Kosong Institut Perakaunan Negara

Kerja Kosong Institut Perakaunan Negara

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Institut Perakaunan Negara | Jika anda sedang mencari jawatan kosong dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Institut Perakaunan Negara anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan seperti berikut:-

Latar Belakang Majikan

Pada tahun 2003 institut latihan ini telah mendapat taraf sebagai salah satu bahagian di Jabatan Akauntan Negara Malaysia (JANM) dan dikenali sebagai Institut Perakaunan Negara (IPN) dengan 32 perjawatan dan diketuai oleh seorang Timbalan Pengarah Gred W48. Operasi bahagian masih lagi dikendalikan di Tingkat 22, Plaza Pengkalan, Jalan Ipoh, Kuala Lumpur. IPN telah berpindah secara rasminya ke kompleks barunya di Sungai Lang, Sabak Bernam pada 6 Disember 2005 setelah bangunan Kompleks tersebut siap sepenuhnya pada 25 Oktober 2004 dan diserahkan kepada IPN pada April 2005.

Kerja Kosong Institut Perakaunan Negara

  1. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred FA29
  2. Pembantu Tadbir (P/O) Gred N19
  3. Pemandu Kenderaan Gred H11

Lain-lain jawatan terkini anda boleh lihad dipautan yang kami berikan berikut (Jawatan Kosong Terkini)

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 6/5/2020.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.
  • Sila pastikan anda memohon jawatan yang anda rasa anda layak untuk memohonnya bagi memastikan permohonan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Cara memohon jawatan

  • Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang yang telah dikeluarkan khas iaitu JANM(K)1/2008 yang boleh dimuaturun di pautan kami berikan dibawah/
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta menyediakan segala dokumen-dokumen yang diminta dan telah disahkan.
  • Hanya permohonan yang lengkap dan memenuhi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan sahaja akan dinilai dan diproses untuk peringkat seterusnya.
  • Borang yang lengkap hendaklah dihantarkan ke alamat yang telah dinyatakan di maklumat penuh jawatan yang hendak dipohon.

Borang / Syarat Penuh permohonan Jawatan

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments