Sunday, May 28, 2023
HomeKerajaanKerja Kosong Guru dan Pembantu Penolong Guru Tabika Perpaduan

Kerja Kosong Guru dan Pembantu Penolong Guru Tabika Perpaduan

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong Guru dan Pembantu Penolong Guru Tabika Perpaduan | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat jangan lepaskan peluang untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan di Jabatan perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Negeri Pahang, Berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan.

Kerja Kosong Guru dan Pembantu Penolong Guru Tabika Perpaduan

  1. Penolong Guru Tabika Perpaduan Gred S29
  2. Penolong Guru tabika Perpaduan gred N11

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 21 October 2021.

Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang telah kami sediakan pautannya seperti dibawah.

Cara memohon jawatan

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang permohonan jawatan yang ditelah disediakan oleh pihak Jabatan Perpaduan Negara yang telah kami berikan dibawah.

Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Borang hendaklah dihantarkan berserta gambar terkini (berukuran passport), salinan kad pengenalan, sijil kelahiran, sijil kelulusan akademik, sijil berhenti sekolah, salinan lesen memandu sebagai dokumen tambahan serta dokumen sokongan yang berkaitan yang telah disahkan.

Borang/Syarat Permohonan

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments