Sunday, May 28, 2023
HomeSwastaKerja Kosong DHL Express (Malaysia)

Kerja Kosong DHL Express (Malaysia)

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Kosong DHL Express (Malaysia) | Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kosong berminat dan berkelayakan jangan lepaskan peluang untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan terkini yang ditawarkan di DHL Express (Malaysia) Sdn Bhd. Berikut adalah cara untuk memohon jawatan ditawarkan :-

Kerja Kosong DHL Express (Malaysia)

  1. Senarai jawatan DHL Terkini

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan seperti yang telah ditetapkan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan.

Cara memohon jawatan

  • Calon hendaklah membuat permohonan dengan menggunakan laman sesawang rasmi Jobstreet yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.
  • Sila pastikan anda login dan register serta mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Sila rujuk Panduan setup profile Jobstreet dengan betul bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments