Saturday, August 13, 2022
HomeKerajaanKerja kosong Agensi Kelayakan Malaysia

Kerja kosong Agensi Kelayakan Malaysia

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja kosong Agensi Kelayakan Malaysia | Kepada seluruh warganegara malaysia yang berminat dan berkelayakan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan jawatan kosong yang ditawarkan di Agensi Kelayakan Malaysia (MQA) berikut adalah jawatan-jawatan kosong terkini yang ditawarkan:-

Kerja kosong Agensi Kelayakan Malaysia

 1. Juruaudit Gred W41
 2. Pegawai Tadbir Gred N41
 3. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred N22
 4. Pembantu Setiausaha Pejabat Gred N19
 5. Pembantu Operasi Gred H11

Syarat asas permohonan jawatan

 • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 1 Julai sebelum jam 4 petang.
 • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon.

Cara memohon

 • Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang yang telah disediakan oleh  Agensi Kelayakan Malaysia seperti yang kami telah sediakan pautannya dibawah.
 • Bagi mereka yang pertama kali membuat permohonan anda hendaklah mendaftar akaun terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar hanya perlu login dan memohon jawatan yang ditawarkan.
 • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES

6 COMMENTS

 1. assalamualaikum. saya surinah abas. sangat memerlukan pekerjaan tidak kira apa pekerjaan kerana saya suka menimba ilmu dan pengalaman yang baru. semoga pihak tuan dan puan pertimbangkan. ini nombor telefon saya 01136205317. sekiranya permohonan saya dipertimbangkan saya amat berbesar hati.

 2. Asalamualaikum….ada tak kerja apa² yg sya boleh buat…kerja d daerah keningau ni….umur sya baru 16…tpi saya mw cari kerja…sya nk cari duit untuk diri sendiri..duit sya kna curi oleh kakak ku sendiri…jdi sya tda boleh buat apa2 lagi skrng…mcam mna sya nk makan….kg halaman ku jauh….di sook…jdi sya tdak boleh kampung…kakak ku tdak boleh fikir sikit pun….sya tdak ada apa2 lagi…selain rm 10 sya d dlm ku…..yg lain duit di curi kakak ku….dan ia tidak mw mengaku yg duit ku yg telah dicuri….bukan milikku….
  Jdi sya nk cari kerja apapun yg penting kerja itu halal…

 3. Assalamualaikum. Saya hanum, ingin memohon jawatan pembantu operasi gred H11 diarea Selangor Dan Kuala Lumpur sebab buat masa ini saya tengah mencari kerja. Saya ada kemahiran dibahagian perkeranian dan data entry. Saya berharap supaya tuan memberi saya ruang untuk berkerja di syarikat tuan. Saya amat berharap bermohanan saya dapat dipertimbangkan oleh pihak tuan. Pertolongan dari pihak tuan amat saya hargai dengan ucapan terima kasih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments