Saturday, December 9, 2023
HomeJawatan Kosong 2022Kerja Institut Diplomasi dan Hubungan Luar Negeri

Kerja Institut Diplomasi dan Hubungan Luar Negeri

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerja Institut Diplomasi dan Hubungan Luar Negeri | Bagi mereka yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan Institut Diplomasi dan Hubungan Luar Negeri Kementerian Luar Negeri mempelawa kepada mereka yang berminat jangan lepaskan peluang untuk segera membuat permohonan jawatan-jawatan berikut.

Kerja Institut Diplomasi dan Hubungan Luar Negeri

  1. Pegawai Bahasa Gred 41
  2. Pegawai Penyelidik Social Gred 41

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 8 April 2022.

Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda dalam bidang-bidang yang berkaitan yang anda boleh rujuk pada lampiran telah kami sediakan pautannya dibawah.

Sila pastikan anda membaca dengan teliti syarat-syarat pelantikan yang ditetapkan untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat dengan mengemukakan softcopy resume terkini, gambar berukuran pasport terkini , kad pengenalan , Sijil tamat dan Transkrip akademik ke email berikut.

[email protected]

Permohonan yang dihantar hendaklah ditulis ” Pegawai Penyelidik Gred 41 ” atau ” Pegawai Bahasa Gred 41 ” mengikut jawatan yang anda pohon.

Anda boleh baca Panduan Permohonan Jawatan melalui Email yang kami telah berikut untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Syarat Penuh

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments