Home Selangor Kerani Operasi Pejabat Pos Malaysia – Diperlukan segera

10 COMMENTS

  1. My name shalinykumar. Reasonly I am looking for a job . Please give me one opportunity to me participate . I will already applied many other job . They did not reply yet . Please and thanks once again 🙏

  2. Assalamualaikum wbt. Tuan/Puan. Saya Khairiah mempunyai kelulusan Diploma dalam Mechanical Design. Tetapi sebelum ini pernah berpengalaman bekerja sebagai kerani EDP di sebuah pasaraya. Jika pos Malaysia masih ada kekosongan untuk jawatan kerani Operasi. Saya berminat untuk memohon. Berikut alamat e-mail saya [email protected].

  3. Assalamualaikum wbt. Tuan/Puan. Saya Khairiah mempunyai kelulusan Diploma dalam Mechanical Design. Tetapi sebelum ini pernah berpengalaman bekerja sebagai kerani EDP di sebuah pasaraya. Jika pos Malaysia masoh ada kekosongan untuk jawatan kerani Operasi. Saya berminat untuk memohon. Berikut alamat e-mail saya [email protected].

  4. Salam Sejahtera, Saya Noor Azreen Binti Idris berumur 24 tahun dan berasal dari Kepala Batas, Pulau Pinang. Saya mempunyai kelulusan Diploma pada tahun 2017 di dalam bidang Pengajian Perbankan di UiTM Kedah. Saya ingin memohon jawatan di POS MALAYSIA sebagai kerani operasi. Terima Kasih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here