Thursday, December 8, 2022
HomeSelangorKerani Operasi Pejabat Pos Malaysia - Diperlukan segera

Kerani Operasi Pejabat Pos Malaysia – Diperlukan segera

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Kerani Operasi Pejabat Pos Malaysia | Permohonan adalah diperlawa kepada warganegara malaysia yang berusia 18 tahun sebelum tarikh tutup permohonan iaitu 27 Februari 2016 untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani Operasi di Pejabat Pos Malaysia Berhad. Untuk Jawatan Kosong Terkini Kerani Pos Malaysia anda boleh baca disini

Kerani Operasi Pejabat Pos Malaysia

Berikut adalah maklumat jawatan yang ditawarkan:-

Nama Jawatan : Kerani Operasi 30 kekosongan
Majikan: Pos Malaysia Berhad
Lokasi: Selangor
Gaji ditawarkan : RM1000

Untuk Senarai Jawatan-jawatan kosong terkini di Pos Malaysia sila Baca disini

Cara Memohon

Permohonan hanya boleh dibuat secara online dengan memohonnya di laman web rasmi JobsMalaysia anda boleh ikut langkah dibawah untuk memohon.

 1. Buka laman web Jobsmalaysia.
 2. Ikut tulis ” Pos Malaysia Berhad” di ruangan seperti gambar di bawah.
  kerja kosong pejabat pos
 3. Lepas itu pilih Pejabat Pos yang telah kami highlight dengan warna kuning dibawah.
  jawatan kosong pejabat pos malaysia berhad
 4. Kemudian clik dan mohon jawatan yang ditawarkan.

RELATED ARTICLES

11 COMMENTS

 1. Assalamualaikum Nama saya Siti Nor Zulfikaini, Kelulusan Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Major Fizik, saya bekerja sebagai staff KFC sementara menunggu peluang kerja yang tetap. Mohon jika ada kekosongan kerja Pos Laju di cawangan Kelantan, saya berbesar hari untuk memohon..

  Terima kasih Tuan.

 2. My name shalinykumar. Reasonly I am looking for a job . Please give me one opportunity to me participate . I will already applied many other job . They did not reply yet . Please and thanks once again 🙏

 3. Assalamualaikum wbt. Tuan/Puan. Saya Khairiah mempunyai kelulusan Diploma dalam Mechanical Design. Tetapi sebelum ini pernah berpengalaman bekerja sebagai kerani EDP di sebuah pasaraya. Jika pos Malaysia masih ada kekosongan untuk jawatan kerani Operasi. Saya berminat untuk memohon. Berikut alamat e-mail saya [email protected].

 4. Assalamualaikum wbt. Tuan/Puan. Saya Khairiah mempunyai kelulusan Diploma dalam Mechanical Design. Tetapi sebelum ini pernah berpengalaman bekerja sebagai kerani EDP di sebuah pasaraya. Jika pos Malaysia masoh ada kekosongan untuk jawatan kerani Operasi. Saya berminat untuk memohon. Berikut alamat e-mail saya [email protected].

 5. Salam Sejahtera, Saya Noor Azreen Binti Idris berumur 24 tahun dan berasal dari Kepala Batas, Pulau Pinang. Saya mempunyai kelulusan Diploma pada tahun 2017 di dalam bidang Pengajian Perbankan di UiTM Kedah. Saya ingin memohon jawatan di POS MALAYSIA sebagai kerani operasi. Terima Kasih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments