Sunday, December 4, 2022
HomeJohorJawatan Terkini Majlis Daerah Simpang Renggam 2022

Jawatan Terkini Majlis Daerah Simpang Renggam 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Terkini Majlis Daerah Simpang Renggam 2022 | Kepada seluruh rakyat Negeri Johor Darul Tazim atau warganegara Malaysia yang bermastautin di Johor selama 5 tahun atau lebih berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Majlis Daerah Simpang Renggam anda diminta untuk segera membuat permohonan.

Jawatan Terkini Majlis Daerah Simpang Renggam 2022

  1. Pembantu Penguatkuasa Gred KP19
    Gaji ditawarkan : RM1,360 – RM4,052

Lain-lain jawatan terkini yang ditawarkan

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat negeri johor atau mereka yang telah bermastautin di Johor selama 5 tahun atau lebih daripada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 21 April 2022.

Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya SPM atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan Malaysia.

Melepasi syarat-syarat ukururan fizikal dan pancaindera seperti yang telah ditetapkan anda boleh rujuk dilampiran yang kami telah berikan dibawah.

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan jawatan yang anda boleh muatturun di pautan telah kami berikan dibawah,

Borang permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan disertakan bersama-sama salinan dokumen-dokumen yang diperlukan ke alamat telah dinyatakan.

Maklumat Penuh / Borang permohonan

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments