Sunday, May 28, 2023
HomeJawatan Kosong 2022Jawatan Terkini Kurator Gred S41 MOTAC 2022

Jawatan Terkini Kurator Gred S41 MOTAC 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Terkini Kurator Gred S41 MOTAC 2022 | Peluang pengambilan jawatan kosong di Kementerian Pelancongan Seni dan Budaya Malaysia bagi mereka yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan anda diperlawa untuk segera membuat permohonan jawatan-jawatan seperti berikut.

Jawatan Terkini Kurator Gred S41 MOTAC 2022

  1. Kurator Gred S41
    Gaji ditawarkan RM2,078.00 RM9,544.00 Kenaikann Tahunan RM225.00

Syarat asas perlantikan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 25 April 2022.
  • Mempunyai kelayakan sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda kepujian dalam bidang Sosiologi,antropologi,Sejarah, Kaji Purba , Zoologi , sastera, seni lukis, seni reka, seni halus, seni bina, permuziuman, konverservasi atau dalam bidang berkaitan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
  • Atau mempunyai Ijazah Sarjana muda dalam bidang permuziuman yang diiktiraf oleh kerajaan Malaysia.
  • Lain-lain kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon.

Cara memohon

Semua permohonan Jawatan Terkini Kurator Gred S41 MOTAC 2022 hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sebelum membuat permohonan sila pastikan profile anda lengkap dan tepat untuk memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan anda boleh baca Panduan Permohonan SPA9 yang telah kami sediakan pautannya berikut.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments