Friday, December 1, 2023
HomeJawatan Kosong 2022Jawatan Perpadanan Perpustakaan Awam Kelantan

Jawatan Perpadanan Perpustakaan Awam Kelantan

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Perpadanan Perpustakaan Awam Kelantan | Bagi mereka yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan di Perbadanan Perpustakaan Awam Kelantan Februari 2022 anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut.

Jawatan Perpadanan Perpustakaan Awam Kelantan

  1. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
  2. Pembantu Pustakawan Gred S19

Lain-lain jawatan kosong terkini

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 17 Feb 2022.

Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan pautanya seperti dibawah.

Sila pastikan anda hanya memohon jawatan yang anda mempunyai kelayakan sahaja.

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan jawatan yang kami telah sediakan pautannya seperti dibawah.

Borang permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Sila pastikan anda mengikuti segala arahan-arahan yang telah ditetapkan untuk setiap jawatan yang hendak dipohon untuk memastikan permohonan anda dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments