Home Kerajaan Jawatan kosong UPSI Terkini

Jawatan kosong UPSI Terkini

1
11977
Jawatan kosong UPSI Terkini

Jawatan kosong UPSI Terkini | Peluang kerjaya terkini di Universiti Pendidikan Sultan Idris mereka yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan anda diminta untuk membuat permohonan segera.

Jawatan kosong UPSI Terkini

  1. Pensyarah Universiti DS51
  2. Pegawai Perkhidmatan pendidikan DG41

Syarat asas permohonan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan iaitu 14 Julai 2021.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran telah kami sediakan pautannya dibawah.

Cara memohon jawatan

  • Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan yang telah disediakan oleh pihak Universiti Pendidikan Sultan Idris yang anda boleh muatturun di pautan yang kami berikan dibawah.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat sebelum dihantarkan ke alamat yang telah dinyatakan.

Syarat Penuh / Borang Permohonan Jawatan

1 COMMENT

  1. Assalamualaikum. Sy Khairiah, berumur 31 tahun. Sy diberhentikan kerja atas faktor kesihatan. Tetapi telah pulih sepenuhnya 2 bln lalu. Sy mempunyai diploma Mekanikal Engineering. Jika ada pekerjaan yang sesuai boleh hubungi saya di pautam email [email protected]. Terima kasih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here