Sunday, May 28, 2023
HomeJawatan Kosong 2022Jawatan Kosong Universiti Putra Malaysia (UPM) 2022

Jawatan Kosong Universiti Putra Malaysia (UPM) 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Universiti Putra Malaysia (UPM) | Kepada seluruh warganegara malaysia yang sedang mencari jawatan kosong berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan terkini yang ditawarkan Di Universiti Putra Malaysia anda diminta untuk membuat permohonan sekarang jawatan-jawatan ditawarkan berikut.

Jawatan Kosong Universiti Putra Malaysia (UPM) 2022

  1. Penolong Pegawai Veterinar Gred G29
    Gaji ditawarkan : RM1,494.00 – RM1,923

Syarat Asas Permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 12 Januari 2022 .

Mempunyai kelayakan-kelayakan yang telah ditetapkan iaitu sijil vaterinar yang diiktiraf oleh kerajaan malaysia atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya.

atau mempunyai Diploma didalam bidang kesihatan haiwan dan penternakan atau sains veterinar yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada
institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan Kumpulan Pelaksana (SOK/BUM/BRO3/JAWATAN 02 ) yang anda boleh muatturun di pautan yang kami telah berikan dibawah.

Borang permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan tepat serta disertakan bersama-sama dokumen yang berkaitan ke alamat seperti yang telah dinyatakan.

Syarat Penuh

Borang Permohonan

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments