Friday, December 1, 2023
HomeKerajaanJawatan Kosong Universiti Malaya 2022

Jawatan Kosong Universiti Malaya 2022

Gkerjaya Shopee Voucher

Khas untuk pembaca gkerjaya voucher free shipping, cashback dan juga discount setiap kali berbelanja di shopee.

Jawatan Kosong Universiti Malaya 2022 | Pihak Universiti Malaya mempelawa kepada warganegara malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan yang ditawarkan seperti berikut.

Jawatan Kosong Universiti Malaya 2022

  1. Arkitek Landskap Gred J41
  2. Pegawai Kewangan Gred W41
  3. Pegawai Sains Gred C41

Lain-lain jawatan kosong terkini Mohon disini

Syarat asas permohonan

Calon hendaklah rakyat malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan iaitu 24 mei 2022.

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon anda boleh rujuk pada lampiran yang kami telah berikan pautannya seperti dibawah.

Sila pastikan anda hanya memohon jawatan yang anda mempunyai kelayakan sahaja.

Cara memohon

Semua permohonan hendaklah dibuat secara online dengan menggunakan laman sesawang rasmi Universiti Malaya yang kami telah berikan pautannya dibawah.

Bagi pengguna pertama kali anda hendaklah membuat pendaftaran terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar anda hanya perlu login dan memohon jawatan yang ditawarkan.

Sebelum membuat permohonan anda hendaklah mengisi segala maklumat jawatan yang diminta dengan lengkap dan tepat bagi memastikan permohonan anda diterima dan dinilai sebaiknya oleh majikan.

Mohon

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments